Vanaf het jaar 2000 hebben wij de eer om in het mooie , bruisende Puurs mee te helpen om de bevolking gezond te krijgen en te houden. Elke dag opnieuw geven wij onze informatie en onze filosofie door aan onze patiënten. Dankzij onze apotheek, orthoshop en inform-ruimte krijgen wij hiervoor voldoende kansen!

Ons team wordt ook zo klaargestoomd dat iedereen hier met een voldaan gevoel naar buiten gaat. De oplossing wordt aangereikt. 

Door de jaren heen hebben we ervoor gezorgd dat we steeds verder investeren om de patiënten alle tools aan te bieden die ze verdienen in deze snel evoluerende tijden qua gezondheidszorg. Een leuke, maar zeker ook uitdagende job!!

 

Wettelijke vermeldingen

 

Apotheek: Apotheek Verstuyft-Vervaele

Hoogstraat 2

2870 Puurs

Hoofdapotheker: Joke Vervaele

Ondernemings- of BTW-nummer: BE 0428 584 897

Machtigingsnummer APB: 123202

Telefoonnummer: 03 889 00 98

 

Intellectuele eigendom

 

De hele site wordt beschermd door de Belgische en internationale wetgeving op het auteursrecht en de intellectuele eigendom. Alle reproductierechten zijn voorbehouden, ook voor de documenten die gedownload kunnen worden en de iconografische en fotografische representaties. De reproductie van deze hele site of een gedeelte ervan op eender welke elektronische drager is formeel verboden zonder de uitdrukkelijke toestemming van Bitler CVBA.